Uw woning op Curaçao verhuren

En dus op zoek naar betrouwbare huurders. Curaçao Home Rentals regelt dat professioneel voor u en gaat daarbij een paar stappen verder.
Wij weten uit eigen ervaring hoe het voelt om je huis te verhuren, om een stukje van jezelf weg te geven. Als het gaat om uw bezit, is vertrouwen een heel belangrijk aspect. Uw woning is voor u een bijzonder object. Daarom gaan wij met uw woning om alsof het onze eigen is, maar wel met alle gemakken en voordelen voor u als eigenaar. Wij nemen voor u als woningeigenaar alle zaken op weg naar verhuur uit handen. Wij begeleiden het hele traject voor u van de eerste sleuteloverdracht tot en met de eind sleuteloverdracht.

Dat noemen wij pas zorgeloos en betrouwbaar verhuren!

CURACAO_home_RENTALS_KEY

Woning verhuren Curaçao: Wat wij allemaal voor u doen

  • Gespecialiseerd in het realiseren van de unieke match tussen verhuurder, woning en huurder
  • Intake en kennismakingsgesprek met betrekking tot uw verhuurwensen
  • Opzetten professionele presentatie in tekst en beeld van uw woning op onze website
  • Begeleiding van bezichtigingen met kandidaat huurders
  • Uw woning wordt exclusief door ons aangeboden waardoor u gegarandeerd bent van een kwalitatief goede match
  • Selectie en uitgebreide screening van de huurder (inclusief financiële draagkracht)
  • Opstellen van en begeleiding bij ondertekenen van de huurovereenkomst
  • Sleuteloverdracht na ontvangst van de eerste huurtermijn en waarborgsom
  • Gezamenlijke inspectie van uw woning bij aanvang en een eindinspectie bij de eindsleuteloverdracht
  • Gedurende de gehele huurperiode beschikbaar voor vragen en advies om alles soepel tussen verhuurder en huurder te laten verlopen

Met het invullen van het verhuurformulier zet u de eerste makkelijke stap. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies en informatie of voor het vrijblijvend opvragen van onze tarieven en voorwaarden .

Een betrouwbare huurder

Curaçao Home Rentals richt zich primair op Nederlanders die zich tijdelijk of permanent op Curaçao vestigen of die tijdelijk gedetacheerd worden op Curaçao via hun werkgever uit Nederland. Wij hanteren daarbij een zeer degelijk traject om de juiste huurder uit ons bestand bij uw woning te selecteren. Zo worden kandidaat huurders gecheckt op hun financiële draagkracht, persoonlijke omstandigheden, betrouwbaarheid en huurdersgedrag uit het verleden  en dienen wij in het bezit te zijn van actuele arbeidsdocumenten. Dit alles om uw woning respectvol te kunnen verhuren in de unieke match tussen eigenaar, woning en huurder.

Financieel beheer

Daarnaast verzorgt Curaçao Home Rentals voor u als onafhankelijke partij ook nog eens het financieel beheer zoals tijdig innen van de maandelijkse huur, beheren van de waarborgsom, verzorgen van de facturatie, jaarlijkse huurprijsaanpassing/indexering, uitvoeren eindinspectie en de finale afhandeling van de overeenkomst.

Technisch beheer

Ook biedt Curaçao Home Rentals de mogelijkheid tot Technisch Beheer waarbij klachten en storingen worden opgelost en tevens het onderhoud aan uw woning wordt gecoördineerd.

Kijk voor meer informatie bij onze voorwaarden verhuren of neem contact met ons op.