Royale nette tropenwoning Santa Rosa

Nette, ruime en goed onderhouden woning met voldoende leefruimte buiten. Met aan de voorkant een overdekte kleine veranda (zonkant) met mooi verzorgd groen gazon en beplanting en aan de achterkant (schaduwkant) een royaal erf met tropische planten/bomen (oa een mispel- en mangoboom, en een palmboom met kokosnoten en bananenplanten). Een lekker stuk grond voor kinderen om te ravotten of voor huisdieren om los te lopen en met voldoende ruimte voor het creëren van een zithoek. Ook is er nog een overdekte “binnen”porch aan de zijkant van de woning die tussen de woning in ligt.

De ongemeubileerde woning heeft naast 3 slaapkamers (airco) en 2 badkamers, washok, berging nog een grote (kantoor)ruimte met eigen ingang (die uiteraard ook als extra slaapkamer of gastenverblijf is in te richten. Wateraansluiting aanwezig).
De woning is geheel omheind, heeft een elektronische toegangspoort, carport en beschikt over een alarmsysteem.

Zeer centraal gelegen vlak achter de Santa Rosa weg. Winkels restaurants, scholen in de directe omgeving, en op nog geen 15 autominuten rijden van de bekende stranden en centrum Willemstad.

– exclusief g/w/e
– exclusief verplicht tuinonderhoud (Naf 150,- p/mnd)
– deepwell en dripsysteem aanwezig

woning huren curacao ongemeubileerd

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op