Skip to main content

Fijne woning Katoentuin

By 6 augustus 2019juni 13th, 2022Geen categorie

Deze fijne woning ligt op een zeer groot kavel met prachtige tropische tuin in de rustige wijk Katoentuin, bijna direct achter Cas Grandi, op nog geen 10 minuten rijden van het bekende strand van Jan Thiel.

De woning ligt wat hoger en staat daardoor goed op de wind. De prachtige tropische tuin heeft 3 overdekte terrassen (voor, achter (5x5m2) en een zijterras). Ook is er een aparte BBQ plaats. Dripsysteem en deepwell aanwezig.

De woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt. De ramen en deuren zijn van Basra locus hout (hardhout) en overal in de woning zijn er houten shutters. De woning is daardoor de hele dag lekker koel.

De ruime keuken beschikt over voldoende kastruimte, inbouw oven, gaskookplaat en dubbele spoelbak. Er zijn 3 slaapkamers (allen airco), waarvan de masterbedroom (6×5,5m2) verbonden is aan een kleine tussenkamer (ca 4×2,5m2) met gedeelde badkamer. De andere slaapkamer heeft een eigen/losse badkamer. Warm water boiler aanwezig. 110 en 220V aanwezig

Vlizotrap naar ruime zolder met ca 30/35m2 opslagruimte.

Veel privacy en voldoende parkeerruimte op het terrein.

Nb op dit moment wordt de woning verhuurklaar gemaakt, denk aan schilderwerk binnen en buiten, deuren, kozijnen, vernieuwen keukenkastjes/plinten, vervangen kookplaat, kranen en herstelwerkzaamheden tegelwand badkamer. Kortom de woning is binnenkort instapklaar!

  • Exclusief verplicht tuinonderhoud (a Naf 250,- pm)
  • Exclusief g/w/e
  • Exclusief internet

woning-huren-curacao-langetermijn-katoentuin