Royale villa te Jongbloed met studio

Deze heerlijke royale tropenvilla met fantastisch uitzicht en gelegen op een zeer ruim kavel ligt in de fijne en rustige gewilde wijk Jongbloed. De ideale plek om afstand van het drukke leven te nemen, maar toch op korte afstand van de populaire stranden Jan Thiel en Mambo (nog geen 15 autominuten), scholen, winkel- en uitgaanscentra.

De ongemeubileerde woning met studio beneden, heeft een ruime open keuken, heerlijke zithoek, 3 slaapkamers boven, 1 beneden (allen airco), 2 badkamers (1 boven 1 beneden). De royale woning maakt een verzorgde indruk, heeft heel veel buitenruimte, een overdekte porch waar je heerlijk in de schaduw en op de wind kunt zitten en de tropische tuin maakt het plaatje compleet.

Veel privacy en rust en parkeerplaats (carport) op het gated terrein. De woning biedt veel (speel)ruimte voor kinderen, de tuin is geheel omheind en deels verhard waardoor er ook alle ruimte is voor het plaatsen van een Intex zwembad. Ook is er een buitendouche (voor na het zwemmen bijvoorbeeld).

Beneden de woning bevindt zich een eigen gastenverblijf (studio) met eigen badkamer en entree.

  • exclusief internet, TV en alarm
  • excl g/w/e

woning-huren-curacao-jongbloed

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op