Skip to main content

Sfeervolle royale woning te Grote Berg

By 6 augustus 2019maart 10th, 2023Geen categorie

Deze sfeervolle en zeer goed onderhouden woning ligt in de rustige gewilde wijk Grote Berg, centraal op het eiland tov stranden, luchthaven en toch op slechts 20 min rijden van Willemstad.

De heerlijke woning heeft een grote open keuken voorzien van een tv-hoek, een royale woonkamer met eethoek, 4 slaapkamers (allen airco) en 2 badkamers. Daarnaast heeft de woning nog een aparte studeerkamer (volledig ingericht*). Ook is er nog een aparte bergruimte.

De woning is recent gerenoveerd; te weten voorzien van nieuwe ramen, nieuwe deuren en plinten, schilderwerk binnen en buiten en gedeeltelijk nieuw sanitair. Daarbij kan de woning in overleg zowel ongemeubileerd als met basics gehuurd worden (denk aan kasten, bedden, studeerkamer, eethoek).

De grote prachtige tropische tuin, met oa mangobomen, een zuurzak- en mispelboom, maakt het echt compleet en biedt meer dan voldoende ruimte voor het echte buitenleven. En aan beide zijden van de woning is een groot ruim houten terras, deels ook nog overdekt. Parkeerruimte op het gated terrein en zeer veel privacy!

  • inclusief groot tuinonderhoud (1x p/3mnd)
  • exclusief wifi, alarminstallatie
  • exclusief g/w/e

Nb er volgen binnenkort nog enkele aanvullende foto’s

woning-huren-curacao-groteberg-langetermijn