Zeer ruime villa met zwembad Jan Thiel

Deze zeer ruime villa met privézwembad ligt hoog tegen de heuvel gebouwd in de populaire en zeer gewilde wijk Jan Thiel en heeft een fantastisch uitzicht naar alle kanten op zowel Spaanse water, Tafelberg, Caracasbaai als Jan Thiel en natuurlijk op zee.

De goed onderhouden ongemeubileerde houten villa heeft twee verdiepingen met 5 slaapkamers (allen airco) en is gelegen op een enorm royaal kavel. Er zijn meerdere balkons, ruime porches, terrasjes en een mooie aangelegde tuin, ingericht met een grote palapa en een ruim zwembad. De woning heeft ondanks de chalet-achtige looks qua houtwerk juist enorm veel licht binnen door de vele en grote ramen. Groot voordeel daarvan is ook nog eens een enorm wijds uitzicht naar buiten naar alle kanten.

De benedenverdieping is voor allerlei doeleinden bruikbaar en voorzien van grote buitenbar. Ook is er een ruime binnenbar die door het openschuiven van de glazen deur een eenheid vormt met het buitenterras. Beneden is er ook nog een berghok en open ruimte voor fitness-toestellen.

Ontzettend veel privacy en rust op het zeer ruime kavel en voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs bij termijn:
vanaf 3 jaar Naf 4.000 pm

< 3 jaar Naf 4.250 pm
  • exclusief tuin- en zwembadonderhoud en alle overige gebruikerskosten

villa-jan-thiel-spaanse-water

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op