Skip to main content

Moderne nieuwbouw villa Harmonie

By 3 december 2023april 5th, 2024Geen categorie

Deze moderne (nieuwbouw)woning ligt op het rustige gated resort Harmonie (tegenover Grote Berg). Centraal gelegen ten opzichte van vliegveld en de prachtige stranden van Cas Aboa en Porte Mari.

De royale basic gemeubileerde* villa heeft een strakke moderne uitstraling. De indeling van de woning is zeer praktisch met moderne open keuken, ruime woonkamer en zowel voor als achter een overdekte porch met openslaande tuindeuren. De woning heeft  3 slaapkamers en 2 badkamers en een grote ruime opbergruimte.

De villa staat op een groot kavel met veel ruimte en een mooie tropische tuin. De royale carport (100m2) is eventueel ook prima te gebruiken is als grote porch. Voldoende parkeerruimte en privacy. Naast de woning ligt een leuke speeltuin voor de kids!

* de woning is voorzien van basics zoals wasmachine, koelkast, bank en eettafel en bedden

Exclusief: g/w/e
Exclusief: TV en internetabonnement

Passend verklaard door Defensie

*) Het verkavelingsplan Harmonie is een nieuw, modern verkavelingsplan van circa 600 kavels, waarvan in de eerste fase reeds 90 kavels zijn ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2. Harmonie is gelegen in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curaçao op een hoog plateau en een lager gelegen gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de Noord- als de Zuidkust van het eiland. Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarkten liggen op ongeveer 15 minuten rijden van het plan.


villa huren grote berg