Moderne nieuwbouw villa Grote Berg (Harmonie)

Deze moderne nieuwbouw woning ligt in de rustige nieuwbouwwijk Harmonie bij Grote Berg. Centraal gelegen ten opzichte van vliegveld en de prachtige stranden als Cas Aboa en Porte Mari.

De royale villa is prachtig strak ingericht en is zowel gemeubileerd als ongemeubileerd te huur. De indeling van de woning is zeer praktisch met moderne open keuken (van alle gemakken voorzien), ruime woonkamer en zowel voor als achter een overdekte porch met openslaande tuindeuren. De woning heeft  3 slaapkamers en 2 badkamers en een grote ruime opbergruimte.

De villa staat op een groot kavel met veel ruimte en een nieuw aangelegde tuin. De zeer royale carport (100m2) is eventueel ook prima in te richten/gebruiken is als grote porch. Leuke bijkomstigheid is de naastgelegen speeltuin!

Exclusief: g/w/e
Exclusief: TV en internetabonnement
Huisdieren toegestaan

*) Het verkavelingsplan Harmonie is een nieuw, modern verkavelingsplan van circa 600 kavels, waarvan in de eerste fase reeds 90 kavels zijn ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2. Harmonie is gelegen in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curaçao op een hoog plateau en een lager gelegen gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de Noord- als de Zuidkust van het eiland. Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarkten liggen op ongeveer 15 minuten rijden van het plan.


villa huren grote berg

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op