Skip to main content

Zeer royale villa met zwembad te Jan Thiel

By 16 oktober 2023Geen categorie

Deze prachtige zeer royale villa met zwembad ligt op het fijne Damasco resort in de gewilde wijk JanThiel met schitterend uitzicht over de zoutpannen en aangrenzend natuurgebied. Dichtbij de populaire stranden, supermarkten, winkels en restaurants en op nog geen 10-15 min rijden van Willemstad.

De goed onderhouden villa maakt een zeer verzorgde indruk, heeft een strakke moderne uitstraling en is van alle comfort voorzien. De woning heeft een heerlijk ruime hoge woonkamer met leefkeuken en door de grote beweegbare schutter-ramen waait de wind door het gehele huis. De moderne keuken heeft een groot kookeiland en als je staat te koken heb je uitzicht op tuin, zwembad en zoutpannen! Het mooie van deze villa is dat binnen en buiten vloeiend in elkaar over lopen.

Ruime slaapkamers (allen airco) met moderne badkamers verdeeld over de woning met mogelijkheid bij het huis boven te betrekken of als apart gastenverblijf/kantoor te gebruiken (nb aparte verhuur is niet toegestaan).

Naast de royale poch met zwembad is er nog een ruim tweede terras met schaduwdoeken, ook met mooi uitzicht en buitendouche. De tuin is voorzien van volwassen planten en palmen. Het geheel is aangesloten middels een dripsysteem op de deepwell.

De kavel is geheel omheind en er zijn 2 parkeerplekken op eigen terrein met automatisch schuifhek en looppoort.

Binnen en buiten is het huis voorzien van energiezuinige led verlichting. Er is een energiezuinige zwembadpomp.

 

Exclusief: electra, water, gas, internet abonnement, zwembad- en  tuinonderhoud en doormelding van het alarm aan Jan Thiel Security (verplicht door huurder voort te zetten)

 

villa-huren-curacao-janthiel-zwembad-langetermijn