Royale 2-verdiepingsvilla met zwembad en appt

Deze royale villa met eigen zwembad ligt in de rustige wijk Curasol dichtbij scholen, supermarkt, restaurants en de heerlijke stranden van BlueBay, Kokomo en Boca Sami, het authentieke vissersdorp aan zee. Zowel Hato als het centrum van Willemstad liggen op nog geen 15 min rijden.

De gehele woning is recent gerenoveerd *) en er is een appartement in de woning gecreëerd die ook als gastenverblijf gebruikt kan worden. Het appartement kan van de woning afgesloten worden zodat er voldoende privacy is .
*) oa nieuw dak, ramen, deuren, keuken, zwembad, berging, balkons, nieuwe airco’s

De ruime 2-verdiepingsvilla met leuke entree beschikt over een royale woonkamer met open keuken op de beneden verdieping. Boven zijn er 2 slaapkamers (allen airco) met balkon en 1 badkamer. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer en heeft een eigen keuken.

De royale tuin met groot zwembad en veel bloeiende bomen/struiken is volledig omheind, heeft een kleine porch naast de woning en een zitje aan de achterkant. Heerlijk op de wind gelegen met voldoende schaduwplekken. Veel privacy en voldoende parkeerruimte zowel voor de woning als op het terrein zelf.

De woning is zowel (basic) gemeubileerd als ongemeubileerd te huren.

– inclusief verplicht tuin-/zwembadonderhoud (a Naf 485,- pm)
– excl g/w/e
– excl tv/internet (aansluitingen wel aanwezig)

villa-huren-curacao-curasol

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op