Skip to main content

Royale verdiepingsvilla met zwembad

By 10 augustus 2019februari 13th, 2023Geen categorie

Deze royale villa met eigen zwembad ligt in de rustige wijk Curasol dichtbij scholen, supermarkt, restaurants en de heerlijke stranden van BlueBay, Kokomo en Boca Sami, het authentieke vissersdorp aan zee. Zowel Hato als het centrum van Willemstad liggen op nog geen 15 min rijden.

De woning bestaat eigenlijk uit 2 gedeelten met elk een eigen woonkamer, keuken en slaapkamers. De “voorkamer” (voordeur kant) kan ook als gastenverblijf gebruikt kan worden en van de woning “afgesloten” worden zodat er voldoende privacy is .

De ruime villa met leuke entree beschikt over een woonkamer met keuken op de beneden verdieping grenzend aan zwembadkant. Boven zijn er 2 vernieuwde slaapkamers (allen airco) met balkon en 1 badkamer. Het af te sluiten woongedeelte aan de voorkant beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer en heeft een eigen keuken.

De royale tuin met groot zwembad en veel bloeiende bomen/struiken is volledig omheind, heeft een kleine porch naast de woning en een zitje aan de achterkant. Heerlijk op de wind gelegen met voldoende schaduwplekken. Veel privacy en voldoende parkeerruimte zowel voor de woning als op het terrein zelf.

De woning is ongemeubileerd te huur (en in overleg ook met basics).

NB nieuwe foto’s volgen spoedig!

– inclusief tuin-/zwembadonderhoud
– excl g/w/e
– excl tv/internet (aansluitingen wel aanwezig)

villa-huren-curacao-curasol