Deze leuke tropenwoning ligt in de heerlijk rustige en gewilde wijk Kwartje op nog geen 15 min van het strand van Jan Thiel en vlakbij het bekende resort Seru Hulanda. De ideale plek om afstand van het drukke leven te nemen, maar toch op korte afstand van populaire stranden, winkel- en uitgaanscentra en vlakbij Sint Jorisbaai.

De woning is onlangs  van binnen en van buiten geheel gerenoveerd en wordt voor oplevering nog voorzien van een nieuwe moderne keuken. De keuken wordt uitgerust met een gasfornuis, elektrische oven, vaatwasser, vrijstaande koel-vriescombinatie en een afzuigkap. Twee van de drie slaapkamers worden voor oplevering voorzien van nieuwe airco’s.  Verder heeft de woning nieuwe kunststof kozijnen gekregen, en er is zowel 220V (in de keuken en in de berging) als 110V aanwezig.

De tuin wordt in april aangelegd; er zullen mooie tropische planten en struiken komen zoals oleander, bougainville en verschillende palmbomen, het geheel wordt bewaterd door middel van een dripsysteem. Er dient door de huurders regelmatig te worden gecheckt  of het systeem naar behoren werkt zodat de planten niet doodgaan.  Er staat tevens een kolen barbecue om te gebruiken. In april zal er nog een deepwell worden geboord, dit kan enkele dagen overlast veroorzaken. Aan de linker- en achterkant van het perceel zal nog een hek geplaatst worden op een betonnen muurtje. Veel privacy en voldoende parkeerruimte.

Let op:
– aanvullende foto’s van keuken en tuin volgen zodra gereed/beschikbaar
– de woning kan uiterlijk tot 30 april 2021 gehuurd worden, daarna zullen verhuurders de woning zelf betrekken
  • exclusief gas, water, elektra
  • inclusief tuinonderhoud
tropenwoning-kwartje-curacao
Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op