Skip to main content

NIEUWBOUW woning Salina (2X)

By 10 januari 2024april 5th, 2024Geen categorie

Deze mooie nieuwbouw woning ligt in de centraal gelegen wijk Salina (Kintjan).  Een ideale ligging tov scholen en om de drukke Caracasbaai te mijden en vlakbij winkels, supermarkten, apotheek en de bekende stranden van Mambo en Jan Thiel.

De ongemeubileerde moderne woning maakt een zeer verzorgde en strakke indruk. Alles is gloednieuw bij de eerste oplevering. De moderne keuken is voorzien van keukenapparatuur (zoals koelkast, oven, kookplaat, vaatwasser). Verder is er een prachtig kookeiland (170cm) aanwezig welke ook als eettafel gebruikt kan worden. Beide woningen zijn qua indeling, zoals op plattegrond A, zodat er een “frisse” wind door de woning heen waait. De ramen in de woningen zijn allemaal shutterramen. Dit is behalve heerlijk voor het doorwaaien ook nog eens een extra beveiliging tegen inbraak. De moderne badkamer is prachtig en beide slaapkamers beschikken over een airco.

Op het kavel bevinden zich 2 identieke woningen die gescheiden worden dmv een hek met beplanting, zodat er voldoende privacy is. De woningen zijn voorzien van een trapje en een helling naar de dubbel openslaande deuren.
Parkeergelegenheid op het eigen gated terrein (automatisch hek met deur).

 

– inclusief internet
– exclusief g/w/e

 

nieuwbouw-woning-salina-ongemeubileerd-centraal