Moderne NIEUWBOUW Tropenwoning omgeving Sta Rosa

Deze nette, moderne, recent gebouwde moderne tropenwoning ligt in de rustige (nieuwbouw)wijk Zapateer, tegen Sta Rosa aan. Deze zeer centraal gelegen nieuwe buurt (inclusief buurtpreventie!) ligt vlakbij de hoofdweg en is dus ideaal qua ligging. In de omgeving zijn vele voorzieningen in de vorm van horeca en winkels te vinden, de bekende Mangusa Hypermarket is slechts 5 minuten rijden evenals de bekende scholen Radulpus en Marnix. Het centrum van Willemstad is eveneens slechts 10 minuten rijden.

De woning heeft een moderne keuken, is uitgevoerd met kunststof kozijnen, er is 220V in de hele woning aanwezig, ruime was- en opbergruimte, kortom van alle gemakken voorzien. De woning heeft 3 slaapkamers (allen airco) en 2 badkamers.  Veel privacy, zowel voor als achter een overdekte porch, een ruime tuin rondom de woning, voldoende parkeerplek op het terrein, automatisch hekwerk en alarminstallatie aanwezig.

!LET OP:  voor bewoning worden er nog wat (tropische) planten gezet. Daarnaast staat het huurder vrij in goed overleg zelf bijvoorbeeld een eigen palapa te laten plaatsen. Er is ook voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een (intex) zwembad.

  • exclusief w/e/g
  • exclusief TV/internet
  • inclusief tuinonderhoud en pestcontrol

nieuwbouw-tropenwoning-curacao

Een woning huren of uw woning verhuren? Neem contact op