Een huis huren op Curaçao

Curaçao Home Rentals is dé verhuurbemiddelaar gericht op Nederlanders die zich tijdelijk of permanent op Curaçao willen vestigen en een huis willen huren op Curaçao. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de unieke match tussen verhuurder, huis en huurder. Voor ons is woningbemiddeling het in contact brengen van unieke mensen uit Curaçao en Nederland. Met zowel een kantoor op Curaçao als in Nederland kunnen wij u vanaf het eerste tot het laatste moment advies en ondersteuning bieden bij het huren van een huis op Curaçao.
huis huren Curacao

Een huurhuis zoals u het wilt

Een huis huren op Curaçao begint voor ons bij individuen met hun persoonlijke passies en wensen, met een prettige woon- en leefomgeving op Curaçao als resultaat. Met ruime ervaring in de woningmarkt op Curaçao én met naar Curaçao vertrekkende Nederlanders, beschikken wij over de juiste woning- en mensenkennis om samen met u dit resultaat te bereiken: uw ideale huurwoning op Curaçao.

Persoonlijke aanpak

Wij werken persoonlijk, zorgvuldig en professioneel en weten vanuit onze eigen ervaring hoe belangrijk het is dat er voldoende tijd en aandacht besteed wordt aan het in kaart brengen van al uw wensen voor het huren van een huis op Curaçao. Daarnaast begrijpen wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing naar Curaçao. Ook daar hebben wij aandacht voor!

Wij helpen u graag vanaf het begin van uw zoektocht naar een geschikte woning, die volledig aansluit bij uw eisen, wensen en voorkeuren. De eerste stap kunnen we samen al zetten vanuit Nederland. Wij bieden begeleiding en advisering bij het hele traject, zelfs tot u aan het einde van de huurperiode de sleutel van uw huurhuis weer inlevert.

Dát noemen wij pas zorgeloos en betrouwbaar huren op Curaçao!

Wisselend aanbod

Curaçao Home Rentals heeft een wisselend bestand van huurhuizen op Curaçao beschikbaar. Het woningaanbod varieert van luxe villa’s en vrijstaande huizen op Curaçao, tot appartementen en studio’s in diverse prijsklassen. Wij richten ons uitsluitend op lange termijnverhuur (minimaal zes maanden) en niet op vakantieverhuur of verkoop van huizen op Curaçao.
Wilt u meer weten over de woningen die u via ons kunt huren, of over onze voorwaarden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkwijze

U bent er uit en wilt een huis huren op Curaçao, hoe kunnen wij u helpen? Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we samen met u op zoek gaan naar uw ideale huis. Hoe doen we dit?

1. Persoonlijke intake

Om te weten te komen wat voor een huis u wilt huren op Curaçao, beginnen wij de samenwerking altijd met een persoonlijke intake. Dat kan in Nederland of op Curaçao, fysiek, telefonisch of via mail. Zolang we maar even persoonlijk contact met u hebben om goed van u te horen wat uw precieze eisen en wensen zijn. Alleen dan kunnen wij u pas echt helpen de voor u ideale woning te vinden.

2. Bezichtiging – live of virtueel

Zodra wij op Curaçao een huis hebben gevonden dat voldoet aan uw wensen en eisen, zorgen wij ervoor dat u de woning kunt bezichtigen. Dat kan natuurlijk fysiek op Curaçao, maar dat doen we ook regelmatig via een virtuele bezichtiging met onze klanten vanuit Nederland.

3. De administratieve zaken

Bent u helemaal enthousiast na de bezichtiging en is dit het huis dat u wilt huren op Curaçao? Dan gaan wij er voor zorgen dat u een betrouwbare huurovereenkomst krijgt zonder verrassingen. Alles wat geregeld moet worden bij het huren van een huis op Curaçao regelen wij voor u. Van het begin tot het eind zijn wij er om u te helpen.

4. Ontvangst op Curaçao

Welkom op Curaçao, of in het Papiaments: Bon bini na Korsou!
Eindelijk is het zover en gaat uw avontuur beginnen. Als u op Curaçao bent aangekomen zullen we samen de woning inspecteren en dragen we de sleutel over aan u als tijdelijke bewoner.

5. Ook na sleuteloverdracht zijn we er voor u

In tegenstelling tot veel makelaars op Curaçao is Curaçao Home Rentals de gehele huurperiode voor u beschikbaar voor vragen en advies.
Curaçao Home Rentals voor zorgeloos en betrouwbaar huren!

Vrijblijvende informatie

Wilt u een huis huren op Curaçao en spreekt onze aanpak u aan, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag willen we ook voor u uw ideale huurhuis op Curaçao vinden!

Defensie medewerkers, onderwijs, RST en andere uitzendingen

Goed te weten is dat wij bekend zijn met de regelgeving vanuit Defensie en andere (overheids) uitzendingen voor het huisvesten van medewerkers. En daarbij regelen wij de contractuele afhandeling richting Bureau Huisvesting, wel zo handig!