Skip to main content

Heerlijke tropenvilla met studio te Jan Thiel

By 2 april 2024april 23rd, 2024Geen categorie

Deze prachtige sfeervolle tropenvilla ligt in het rustige deel van de populaire wijk Jan Thiel. Vlakbij de bekende stranden Jan Thiel en Mambo, restaurants en supermarkten.

De ongemeubileerde woning maakt een verzorgde indruk en is heerlijk ruim door zowel de indeling als het hoge plafond. De wijze van bouw maakt dat je binnen en buiten (prachtige tuin) eigenlijk prachtig in elkaar overlopen. Binnen is een heerlijk royale open zithoek en de recent vernieuwde open keuken maakt het geheel compleet. Verder zijn er 3 slaapkamers (allen airco) en 2 badkamers (1 met bad). De woning heeft een overdekte porch waar je heerlijk in de schaduw en op de wind kunt zitten en samen met de tropische tuin (incl dripsysteem) is dit echt een prachtige tropenvilla waar je je gelijk zen gaat voelen.

In de tuin is nog een aparte studio (ca. 12m2) die gebruikt kan worden als (extra) slaapkamer of voor logees. De aparte studio heeft airco, dubbel bed, toilet, koelkastje, alles 220V en een elektrisch kookplaatje voor twee pannen.

Veel privacy en rust en voldoende parkeerplaats op het terrein. De woning biedt daarnaast nog eens veel (speel)ruimte voor kinderen, de tuin is geheel omheind en deels verhard waardoor kleine kinderen ook makkelijk met bijvoorbeeld een fietsje kunnen spelen, maar er ook makkelijk een Intex zwembad geplaatst kan worden.

 

Bijkomende kosten:

  • Groot tuinonderhoud (Naf 155,- p/mnd)
  • Pestcontrol (Naf 125,- p/mnd)
  • G/w/e en selikor

huis-huren-curacao-janthiel-langetermijn