Skip to main content

Nieuwbouwwoning resort Kashutuin

By 5 augustus 2019augustus 23rd, 2022Geen categorie

Deze heerlijke nieuwbouw woning (2-verdiepingen) ligt in de rustige gated nieuwbouwwijk Kashutuin *) schuin tegenover Landhuis Daniel. Centraal gelegen ten opzichte van vliegveld en de prachtige stranden van Cas Aboa en Porte Mari. Er worden

De nette ongemeubileerde **) woning heeft een moderne uitstraling. De indeling van de woning is praktisch met mooie open keuken, woonkamer en zowel voor als achter een klein terras. De woning heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en een heerlijk dakterras met mooi uitzicht en lekker op de wind. Voldoende parkeerruimte en privacy.

**) Basics aanwezig: 2 persoonsbed, 1 persoonsbed, airco’s, ingebouwde kast, gordijnen, 2 barstoelen keuken.

  • exclusief gas, water, elektra
  • exclusief internet

*) Het plan Kashutuin is een nieuw, modern verkavelingsplan van circa 15 kavels. Recent is gestart met de aanbouw van het gedeelde zwembad. Kashutuin is gelegen in het midden van het eiland, iets ten westen van Harmonie/Grote Berg ter hoogte van Landhuis Daniel. Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarkten liggen op ongeveer 10-15 minuten rijden van het plan. De bouwactiviteiten zitten in een afrondende fase en betreft met name nog het andere deel van het plan inclusief het zwembad wat momenteel in aanbouw is.

huis-huren-curacao-bandabou