Skip to main content

NIEUWbouw appartement noordkant

By 5 augustus 2019januari 11th, 2022Geen categorie

Dit mooie hagelnieuwe appartement ligt op nog geen 5 min rijden van Hato en 10 minuten van winkels en supermarkten, in de ‘nieuwe’ (nieuwbouw) wijk North View Heights en wordt op 1 juni opgeleverd voor bewoning.

Het strak afgewerkte, moderne (Europees ingericht), lekker licht en frisse appartement beschikt over een open keuken, woonkamer met openslaande deuren en vrij uitzicht naar buiten over de vlakte, natuur en zee. De twee keurige slaapkamers zijn beide uitgerust met fan en (mobiele) kledingkast en er is één badkamer. Volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Ruim terras aan de voorkant en aan de achterzijde een houten deck. Heerlijk op de wind, voldoende privacy en voldoende parkeerplaats.

Het appartement maakt deel uit van een gebouw met totaal twee appartementen op de begane grond en een penthouse (waar de eigenaar woont). De appartementen liggen helemaal vrij met heerlijk uitzicht .

Let op: een tuintje met tropische beplanting wordt op dit moment nog aangelegd. Foto’s en aanvullende filmpjes volgen op korte termijn!

– inclusief internet en TV
– exclusief w/e

gemeubileerd-appartement-noordkant-curacao